Bemutatkozás

Elkötelezettek vagyunk a zöld jövő építésében, ahol a fogyasztók, termelők, elosztók és szabályzók mind
az élhető jövőért dolgoznak. Partnereinknek olyan töltési megoldásokat kínálunk, amelyek hosszú távon
és gazdaságosan biztosítják a működést, legyen az integrált megoldás napelemmel, tárolóval vagy okos megoldásokkal. Projektjeinkkel kulcsrakész megoldásokat kínálunk az igényfelméréstől a tervezésen keresztül a kivitelezés elvégzéséig.

Az Elektromotive Hungaria Kft. több mint 10 éve bejegyzett cég és a magyarországi e-mobilitás úttörőjeként tartják számon. 2014. évben a Jedlik Ányos Klaszter alapítójaként részt vett a Jedlik Ányos Terv kidolgozásában, megvalósításában. Számos szakmai szervezet tagja, tudásával, tapasztalataival szívesen támogat konferenciákat.

Az elektromos töltők országos forgalmazását, telepítését és üzemeltetését már több mint 7 éve végzi. Az első budapesti villámtöltőt az V. ker., Alkotmány u. 8. szám előtt a cég kitartó munkájával sikerült letelepíteni.
Beszállítói vagyunk a MOL-nak, MVM-nek, NKM-nek, e-Mobi Kft.-nek, megyei jogú városoknak, járműgyártóknak,
így a NISSAN-nak, Toyotának, VOLVO-nak, valamint egyéb, e-autót forgalmazó kereskedőknek és importőröknek.

A töltők telepítésével együtt jár a műszaki és IT üzemeltetés; több mint 200 publikus töltő működését támogatjuk országszerte.

Az e-mobilitás fejlődése azt a gondolatot és igényt hozta a megrendelőinktől, hogy a töltők telepítéséhez szükséges energiát, ne szolgai módon a szolgáltatótól megrendelve biztosítsuk, hanem az épületet, a környezetet felmérve egy „okos” megoldást dolgozzunk ki, ahol az energia nem vész el, hanem bevétellé alakul át.

Csapatunk

Tarnóy Péter
tulajdonos
Mátyásfalvi János
ügyvezető igazgató
Gyulai Ágnes
stratégiai igazgató
Simon Zoltán
műszaki igazgató
Ádám Hajnalka
irodavezető