Beszállító partnereink

Beszállító partnereinket gondos kiválasztás alapján határozzuk meg. Szempontjaink között szerepel a termék minősége, a szállítási határidő és a háttérszolgáltatások biztosítása. Előnyben részesítjük azon szállítókat, akikkel hosszú távú együttműködést tudunk megvalósítani. Számunkra érték a stabil és megbízható kapcsolat. Így a mi ügyfeleink is felelősségteljes és hosszú távú szolgáltatásra számíthatnak.

A francia DBT vállalat kizárólagos hazai képviselőjeként a világ egyik vezető töltőmárkáját forgalmazzuk. A töltőberendezések jelen vannak Magyarország számos pontján és évek óta nyújtanak biztos töltési lehetőséget. A Nissan ezt a töltőt választotta a saját hálózatába,
így a Nissan-kereskedésekben is fellelhetők töltőink.

A DBT az 1990-es évek elejétől vesz részt töltőberendezések szállításával a legnagyobb elektromos autó töltőhálózatok globális kialakításában, hozzájárulva kiterjedt e-mobilitási projektek létrehozásához többek között Párizsban, Londonban, Amszterdamban és Chicagóban. Európa vezető gyártója a máig telepített töltők 65%-ával, ami több mint 25 000 db AC gyorstöltőt és 2 000 db DC villámtöltőt jelent. A cég 35 országban van jelen, köztük az összes európai uniós tagállamban. A francia vállalat a 9 meglévő TEN-T projekt közül
6-hoz szállított villámtöltő berendezéseket.

A feltörekvő spanyol gyártó termékpalettájával és innovatív technikájával a legjobbak közé küzdötte fel magát az elmúlt 3 évben. Kínálatukban szerepelnek az otthoni töltésre szolgáló kisebb készülékek, valamint a nagy teljesítményű 350 kW-os berendezések is.

Az elnevezés valóban fali töltőt takar, amely az otthoni töltőmegoldások szakértője. Applikációjával számos praktikus funkció elérhető. A kompakt készülékben minden elem megtalálható, amely a mindennapi működéshez elengedhetetlen.

A világ egyik vezető gyártójaként folyamatos fejlesztésekkel és a technikai újdonságok gyors átvételével méltán vívta ki piaci pozícióját. Kapcsolatban állunk a magyar forgalmazóval is, készséggel veszünk részt a legújabb készülékeik telepítésében.

A lengyel gyártó termékei kis időn belül nagy elismertségre tettek szert. Folyamatos kínálatukkal és ajánlataikkal a piaci jelenlétük folyamatosan növekszik.

Az Alteo-csoport tagjaként és az energetikai piac meghatározó szereplőjeként úttörő szerepet játszik a modern energiaszolgáltatás megteremtésében. Az ALTE-GO célja az elektromobilitás fejlesztése, amely munkában cégünk partnerszerepet kapott.

 

További beszállító partnereink