Az Elektromotive Hungaria Kft.-nél közel egy évtizede dolgozunk a hazai e-mobilitás megteremtésén. Élen járunk az elektromos gépjármű töltők magyarországi értékesítésében, telepítésében és a hazai töltési infrastruktúra bővítésében. Elkötelezettek vagyunk egy olyan jövő építésében, amelyben az alacsony üzemeltetési költségű, kis szervizigényű, zéró emissziós járművek nagy távolságok esetén is közlekedési alternatívát jelentenek.

Az Elektromotive alapító tagságával alakult meg a Jedlik Ányos Klaszter, a magyar elektromos mobilitással foglalkozó meghatározó cégek és intézmények szakmai szövetsége, melynek célja, hogy a kormány által meghirdetett Jedlik Ányos Terv széles körű konszenzuson és társadalmi elfogadottságon alapuljon.

A francia DBT-CEV vállalat kizárólagos hazai képviselőjeként a világ vezető töltőmárkáját forgalmazzuk, telepítjük és üzemeltetjük, beleértve a Nissan által kifejlesztett villámtöltőt is, amely jelenleg a vezető termékünk.

A DBT az 1990-es évek elejétől vesz részt töltőberendezések szállításával a legnagyobb elektromos autó töltőhálózatok globális kialakításában, hozzájárulva kiterjedt e-mobilitási projektek létrehozásához többek között Párizsban, Londonban, Amszterdamban és Chicagóban. Európa vezető gyártója a máig telepített töltők 65%-ával, ami több mint 25 000 db AC gyorstöltőt és 2 000 db DC villámtöltőt jelent. A cég 35 országban van jelen, mint például Franciaország, Nagy-Britannia, Írország, Izland, Norvégia, Dánia, Svédország, Hollandia, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Belgium, Németország, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Horvátország, Románia. A francia vállalat a 9 meglévő TEN-T projekt közül 6-hoz szállított villámtöltő berendezéseket.

Az idehaza található villámtöltők többségét az Elektromotive telepítette az ország számos pontján, a legkülönbözőbb helyszíneken, közterületeken, mélygarázsokban, élelmiszer- és szállodaláncok parkolóiban. Az önkormányzatokkal és a Nissan autógyártóval való együttműködésnek köszönhetően cégünk mára a közterületi nyilvános töltőtelepítés terén az egyik legtapasztaltabb szereplő Magyarországon. Ezt a szaktudást és kiváló szakembereinket állítjuk az elektromobilitás hazai fejlesztésének szolgálatába.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó társaság vagyunk, a tervezéstől a megvalósításon át az üzemeltetésig mindenre kiterjedő, testre szabott megoldást kínálunk. Kizárólag magas minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával, megbízható partnerekkel és beszállítókkal együttműködve dolgozunk a megoldások folyamatos fejlesztésén. Szolgáltatásaink kiváló minőségét biztosítja a feladatok szakszerű elvégzésére magasan kvalifikált munkatársaink szaktudása.

Minden nap azon dolgozunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése által ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tudjunk tenni.

Többéves tapasztalatunk van a megbízható töltési megoldások tervezésében, fejlesztésében és működtetésében, ezáltal kimagasló telepítési és üzembe helyezési szolgáltatásokat nyújtunk országszerte.

Töltőállomások

Budaörs 1

Gablini Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 2040 Budaörs Malomkő utca 2.

Budapest 12

Főtaxi Zrt.
Cím: 1087 Budapest Kerepesi út 15.
Evopro Holding Zrt.
Cím: 1031 Budapest Záhony utca 7.
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság
Cím: 1054 Budapest Alkotmány utca 8.
Green Lite Taxi Kft.
Cím: 1211 Budapest Szállító utca 6.
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság
Cím: 1139 Budapest Váci út 81-83.
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság
Cím: 1133 Budapest Hegedűs Gyula utca 79-81.
Green Lite Taxi Kft.
Cím: 1066 Budapest Zichy Jenő utca 9., Ez parkolóház
Green Lite Taxi Kft.
Cím: 1073 Budapest Kertész utca 24-28., EZ parkolóház
Gablini Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 1141 Budapest Nótárius utca 5-7.
Gablini Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 1152 Budapest Városkapu utca 1.
Strabag Property Kft.
Cím: 1117 Budapest Gábor Dénes utca 2.
NISSAN CENTRUM
Cím: 1112 Budapest Vizsla utca 1-3.

Debrecen 1

DVK Debreceni Közlekedési Zrt
Cím: 4032 Debrecen Nagyerdő Park, Pallagi úti mélygarázs

Győr 2

GYŐR-SZOL Zrt.
Cím: 9022 Győr Duna-kapu tér, Duna-kapu mélygarázs

Mogyoród 1

Tanpálya Vezetéstechnikai Kft.
Cím: 2146 Mogyoród Hungaroring

Siófok 1

Siófok Város Önkormányzata
Cím: 8600 Siófok Városház tér 1

Székesfehérvár 2

Székesfehérvár ÖK Városfejlesztési Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár Irányi Dániel utca 4.
E.ON Székesfehérvár
Cím: 8000 Székesfehérvár Király sor 1.

Szolnok 1

Szolnok Város Polgármesteri Hivatala
Cím: 5000 Szolnok Tófenék út 13.

Zalaegerszeg 1

Zalaegerszeg Város Önkormányzata
Cím: 8900 Zalaegerszeg Stadion út 3.